onsdag 9. mai 2012

Hola!

Nå er det er en stund siden jeg har rørt pennen...og tastaturet. Det blekager jeg, men, jeg lever fortsatt i beste velgående her i La Paz, og det er vel egentlig derfor det ikke har vært mye aktivitet her i det siste. Det skjer litt for mye til at jeg klarer å henge med! Jeg har prøvd å lage er lite sammendrag av hva som har skjedd i det siste...ikke i kronologisk rekkefølge! :)


Idag og igår har vi vært isolert her i området på grunn av demonstrasjon blant sjåførene. De krever lønnsøkning, men presidenten nekter. Derfor har de plassert bussene sine hjemme, eller MIDT i gata, slik at ingen har kommet seg noen vei. Igår førte det til at meg og Vilde fant oss en ny stamkafe rett borti gata her, som vi har besøkt både begge dagene. Idag tok vi også med oss Kathleen og Sara, og ble der i flere timer. Kjempekoselig!Igår ble vi også litt rastløse, og fant ut at vi skulle stikke til sentrum å se titanic på kino. Vi kom fram etter vel en time til fots, og fikk etter ca 1000 forsk
ENDELIG sett filmen! Hurra!


Jeg har også vært på markedet med Kathleen. Hun er fra Belgia, og jeg jobber sammen med henne på barnehjemmet. Her later hun som om hun liker kokosmelk, men sannheten er at vi kjøpte den kun fordi det ser kult og eksotisk ut! ..også for å ta med hjem å spise kokosen inni (noe jeg kan innrømme at vi ikke fikk til, da den viste seg å være umulig å åpne!)
Jeg har vært syk, og måtte derfor ta en tur til legen. Og, jeg har aldri følt meg så flink til å være pasient som det jeg gjorde her! Fikk kommentarer som "du er så flink til å gape!", og var superfornøyd med egen innsats når jeg gikk ut. Tror jeg skal begynne å besøke barneleger oftere altås! ...fint møblement på venteværelset hadde de også :)


Min lille venninne Jenny!Har spist sushi for første gang!Har besøkt utkikkspunktet Killi Killi med denne fine fyren!
Og man kan ikke bli annet enn imponert av å se på denne byen! Fantastisk! Både bra selskap og bra by. Finfint!


 Kathleen og Simen har lagd mat til meg! :D


Vi har prøvd å bestige fjellet Huayna Potosi, 6088 moh! Det var forferdelig tøfft! Har virkelig fått kjenne høyden på kroppen! Måtte snu på 5600. Men, fram til det var det en kjempetur! 
Litt av reisefølget: Sara, Giordano og Pétur!


Jeg ble med ingrid på Paragliding! Kjempegøy! 


Før jeg runder av vil jeg takke bestemor og bestefar for kjempekoselig brev! Og Farmor og farfar for brev og Brunost! Den er allerede spist opp. Men, ingen krise, for plutselig lå det en til på bordet å venta på meg, sammen med risgrøt, melkesjokolade og kvikklunsj! TAKK Mamma! :D

Det blir ikke så lenge til neste update! Bombesikert! (Ha da i bakhodet at bomber ikke er sikkre) Uansett, fortsett gjerne å stikke innom av og til! Og, jeg blir ikke sint hvis du legger igjen en kommentar heller, tvert imot!

Så til neste gang,
Hasta luego!


3 kommentarer:

 1. Åh, det høres ut som du har det helt knall Hannah! Gleder meg til å høre enda mer når vi treffes i sommer ;D
  Kosi fra Loui <3

  SvarSlett
 2. Hei!Takk for fin blogg.Det er godt vi gamle ikke vet om dine eventyr før alt er over og alt er bra.Det må være fantastisk gøy og vi gleder oss over alt du får oppleve.Håper du er ordentlig frisk igjen.Hørte at det er kaldt hos dere.Det er det her også.Det skal være gudstjeneste på Næstangen i morgen,håper det blir inne i hytta.Ha det fortsatt godt og kos deg med nye eventyr.Klem fra bestef. og bestem. som er veldig glad i deg.

  SvarSlett
 3. Ja, det var på tide med en oppdagering syns jeg! Paragliding virker syykt gøy!! Haha, jasså så du dro til barnelegen ;-) Er ikke ofte jeg hører om at du er syk i utlandet! Savner deg! <3

  SvarSlett