lørdag 3. mars 2012

Første oppdatering!

Det er regntid i La Paz...
Jeg kan ikke helt tro det selv, men idag har jeg alt vært i Bolivia og La Paz en hel uke!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Jeg har allerede opplevd SÅ mye! Og det meste er annerledes enn det jeg er vant med. Men jeg trives godt!

Vi bor på Casa Allianza, som ligger i utkanten av Byen. Her er det både varmt vann, internett, og en helt fantastisk utsikt (med mindre ruta ikke er full av regn). Det bor masse flotte mennesker her også! Blant annet en husmor, som tar godt vare på oss 24 timer i døgnet. Låser opp porten, hjelper til med klesvasken på spansktalende vaskemaskiner, og stiller opp som tolk!

Hele denne uka har vi hatt introuke for volontørene. Vi har reist rundt å besøkt forskjellige prosjekter som misjonsalliansen har starta, og er med å driver. Og jeg må si de gjør et kjempearbeid!

Et av prosjektene er en stipendordning til ungdommer som ikke har råd til å studere.
Som en avslutning på uka, har vi ikveld arrangert fest på Casaen for alle disse. Og her var stemningen på Topp! Vi serverte hjemmelaget Norsk Pizza (ihverfall så nærme du kan komme noe sånnt i Bolivia). Og når man ser på det som ble til overs (...eller ikke ble til overs) konkluderer jeg med at det var flere enn meg som syns det smakte!!
De stillte med undreholdningen, og hadde forbredt hundre tusen danseleker som de dro oss med på! Flaks at jeg er så glad i både ringleker og dans!! :D (Og ja, hvis du lurte var det ironi)
Men, tross all dansinga ble kvelden en kjempesuksess!
I morgen allerede skal jeg møte noen av jentene. Vi skal gå i dyreparken (eller var det kino?). Hu snakka ganske raskt, så akkurat det der fikk jeg ikke helt med meg. Jaja. Det vil vise seg i morgen.


Studenter som ler av Nordmenns forsøk på en eller annen dans! 


Med det sier jeg takk for meg, og tar kvelden. Lev vel! Buenos Noches!

7 kommentarer:

 1. Åååå de såg kjempe koselig ut :D Hålt på å le meg ihel når eg tenkte på deg som måtte ver me på både dans og ringleker :P hoho.. De e ganske sykt å tenka på at du e der nere!! Å at de har gått 1 veka allerede.. Du får huska på å hålla oss oppdaterte på bloggen me alt de som skjer der nere ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Iselin!:D
   Det hadde VIRKELIG vært en lek for deg!:P En uke har gått kjempefort! Men, jeg må si jeg savner Norge mye allerede:)
   Vi må skype snart! Jeg trenger en oppdatering!:D

   Slett
  2. Jaaa:D Eg e klar for skype, bare sei ifra når du kan :)Eg har forresten tegna någe te deg for lenge si på draw something, bare så du vett de ;)

   Slett
 2. Hei Hanna!Vi føller med på bloggen,kjempefin.Gleder oss sammen med deg i alt du opplever.Dans vidre!Du er tøff!Du er langt borte men allikevell så nær der du smiler til oss sammen med dine to småveninner.Glad i deg.Klem fra bestemor og bestefar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bestemor og Bestefar! Så gøy at dere leser bloggen! DERE er tøffe!! :D

   Jeg er glad i dere! Stor klem fra meg! :)

   Slett
 3. Hei Hanna! Så kult! Liker at du er i Bolivia, du kommer jo til å oppleve så mye KULT! Jeg foreslår at du forsøker deg på å oversette "danske, svensken og nordmannen-vitser" så skal du nok se at de på bilde 1 ler igjen! Hahahaha! Må le selv av å tenke på det :p
  Kos deg med danseleker og ringleker, og oppdater oss snart igjen! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahahaha! DET skal jeg jammen meg prøve! Men tror kankje jeg venter til spansken blir litt bedre:P

   Takk for det! Gøy at du følger med!
   Ha en fin dag, så snakkes vi! :D

   Slett